Despre noi

Omul îşi sacrifică sănătatea pentru a face bani. Apoi îşi sacrifică banii pentru a-şi recupera sănătatea. Apoi este atât de nerăbdător cu gândul la viitor încat nu se bucură de prezent. Rezultatul este că nu trăieşte în prezent, dar nici în viitor. Trăieşte de parcă n-ar muri niciodată şi apoi moare fără să fi trăit (Dalai Lama)

Acest citat este atât de elocvent pentru perioada în care noi trăim . Din pacate tot mai multă lume uită cât de scurtă poate fi viaţa. Şi uneori realizăm destul de târziu acest lucru. Am deschis acest cabinet pentru a oferi tuturor mai multă sănătate. Atât ca şi metodă de recuperare medicală, cât şi profilactică (de prevenire). Masaj Timisoara

Sunt aşteptaţi să treacă pragul toţi cei care doresc să profite de calitatea şi profesionalismul oferite de acest cabinet. Cu sau fără probleme de sănătate cu vârsta cuprinsă între 0 luni şi 100 şi mulţi ani.

Prin programele personalizate, pe caracteristici de vârsta, afectiune, antecedente medicale, vă acordăm toată atenţia de care aveţi nevoie şi dorind să facem imposibilul posibil, continuând de acolo de unde dumneavoastră, sau alții renuntă.

PROFILAXIA se referă la partea, poate cea mai importantă a sănătaţii noastre, cea de prevenţie. Din pacate, în era vitezei, timpul este greu de gasit, pentru a ne ocupa de noi înşine. Şi ne dăm seama de acest lucru în cele mai multe cazuri prea târziu.

În cazul în care s-a întamplat să fiţi luaţi prin surprindere de un AVC, artoză, lombosciatică, sau chiar de o maşină pe trecerea de pietoni, vă stăm la dispoziţie cu serviciul de KINETOTERAPIE . Ramura medicală care se ocupă de recuperarea abilitaţilor, a fortei( organismului, muschilor, dar şi a psihicului), a mişcării, sensibilităţii neuronale.
Fiind aici pentru a vă sprijini pe tot drumul vieţii.Atât cel neted, cât şi cel accidentat şi plin de bolovani. Şi la urcuşuri şi la coborşuri.

În grăbirea procesului de recuperare vine FIZIOTERAPIA, care cu ajutorul diferitelor forme de curenţi are rolul de a susţine progresul facut prin kinetoterapie şi în acelaţi timp de a progresa împreună cu aceasta.

Nu în ultimul rând MASAJUL este un serviciu important în acest cabinet. Atât ca parte a profilaxiei, cât şi în combinaţie cu kinetoterapia şi/sau fizioterapia (la recomandarea kinetoterapeutului), poate avea efecte impresionante asupra corpului şi asupra mentalului nostru. Personal, nu cred că există persoană la care să nu-i placă masajul, ci doar persoană căreia nu I s-a prestat un masaj profesionist corespunzător.

Sunați-ne la 0767.113.493 / 0720.873.498 pentru a vă programa o întâlnire sau vizitați-ne pe Str. Nicolint nr. 5, Timișoara