Despre noi

RECUPERAREA DUMNEAVOASTRĂ ESTE PROCUPAREA NOASTRĂ
Omul îşi sacrifică sănătatea pentru a face bani. Apoi îşi sacrifică banii pentru a-şi recupera sănătatea. Apoi este atât de nerăbdător cu gândul la viitor încât nu se bucură de prezent. Rezultatul este că nu trăieşte în prezent, dar nici în viitor. Trăieşte de parcă n-ar muri niciodată şi apoi moare fără să fi trăit ”.(Dalai Lama)
Acest citat este atât de elocvent pentru perioada în care noi trăim,  iar acest lucru ne-a facut să vrem să ”punem umarul la treabă” în beneficiul dumnevoastră începand cu anul 2012 când a luat ”nastere” Cabinetul AVC. Dorința noastră de a vă asprijini în a vă desfăsura activitățiile de zi cu zi într-un ritm cât mai vioi și cu cât mai multă energie și mobilitate posibilă s-a transformat dintr-un vis în realitate, până acum având placerea de a colabora cu oameni minunați.
Cu ajutorul unui personal licențiat în KINETOTERAPIE cu o vechime de 10 ANI, atestat în ARTA MASAJULUI cu o vehime de 19 ani cu o experiență de aproape  3 ani în Terapie TethaHealing.

Masaj Timisoara

Timpul si experiența ne-au învațat să creem programe personalizate, pe caracteristici de vârstă, afectiune, antecedente medicale și să vă acordăm toată atenţia de care aveţi nevoie, dorind să facem imposibilul posibil, continuând de acolo de unde dumneavoastră nu mai aveți capacitatea sau alții renuntă.

Valoarea serviciilor noastre constă în atenția deosebită pe care o oferim detaliilor importante privind afecțiunea care v-a adus în preajma noastră, în seriozitatea  cu care ne ocupăm de fiecare caz în parte, toate fiind pentru noi o prioritate,  în claritatea alegerii celei mai rapide căi  în a obține rezultate maxime în cel scurt timp, dar mai ales interesul nostru în a vă scăpa de efectele secundare ale bolii( durere, redoare, imobilizare, jenă, etc) prin observarea atentă a cauzei și înlaturarea ei sau prin creșterea calitații vieții dumneavoastră la nivelul maxim care poate fi obtinut prin muncă și multă compasiune și devotament.

 

Sunați-ne la 0720.873.498 pentru a face o programare.