Recuperarea dumneavoastră este preocuparea noastră!

Siguranța dumneavoastră este asigurată

Pentru noi siguranța pacienților este foarte importantă. De aceea am luat în calcul toate variantele de ai asigura, chiar și pe cei neputincioși care nu au posibilitatea de a transmite către aparținători tot ceea ce li se întâmplă. Am făcut acest lucru prin crearea unor contracte găndite cu ajutorul unui avocat alături de care am stabilit și am luat în considerare toate variantele negative posibile care se pot întâmpla cu referire directă la pacienți, la starea lor de sănătate, la condițiile de viață, la securizarea datelor personale, pentru a găsi cele mai eficiente și concrete soluții pe care le-am transformat în caluze contractuale, atât cu pacienți, dar și cu colaboratori.

Siguranța pacientilor

Deplasarea la domiciliu dumneavoastră

Deoarece noi ne-am hotărât să oferim tuturor tot ce am învățat  de-a lungul anilor, serviciul nostru nu se desfășoară doar în cadrul cabinetului, ci și la domiciliul pacienților. Timpul și experienta ne-a facut foarte conștienți de importanța recuperării în cazul pacienților care nu se pot deplasa către un centru de recuperare. De aceea noi oferim o deosebită atenție acestora și necesităților lor, deplasăndu-ne la domiciliul lor. Aceasta este poate și una din calitățile noastre, nu lăsăm pe nimeni fără posibilitatea de a fi recuperat, oferind  servicii de calitate tuturor celor care au nevoie de ajutorul și suportul nostru. Știind cât este de importantă recuperarea dintr-un accident vascular cerebral spre exemplu, și cunoscând dificultățile de deplasare produse de o astfel de afecțiune, suntem dispuși să închidem ochii la traficul din Timișoara și împrejurimi.

Oferim garanția calității în procent de 100%

Suntem primul cabinet de recuperare care oferim GARANȚIA CALITĂȚII în procent de 100%. Dacă ai ajuns la noi și nu ti-au convenit serviciile noastre, noi iți dăm banii înapoi.

satisfacție garantată

personalul nostru

Recuperarea Dumneavoastră este procuparea noastra

Patologii Frecvente în cadrul cabinetului nostru

În cadrul cabinetului nostru au pășit pacienți cu diferite afecțiuni, dintre cele mai frecvent întâlnite amintim:

  Programare online

  Stabileste o intalnire!

  • Deplasări la domiciliu

   Gândindu-ne la cei care au cea mai mare nevoie de recuperare, adică la cei care sunt țintuiți la pat, ne deplasăm cu serviciile noastre către ei ajutându-i în cea mai grea perioadă.

  • Siguranța paciențior este o prioritate pentru noi

   Pentru siguranța pacienților cu care lucrăm la domiciliu lor și care nu au însoțitor pe parcursul ședințelor am creat clauze contractuale care îi asigură pe toate planurile.

  • Garanția calității

   Oferim servicii de încredere, asigurându-ți o politică de confidențialitate „terapeut-pacient”.

  Aci puteți să ne cunoașteți mai bine:

  Dacă durerea nu îți mai permite să zâmbești ca odinioară

  Pacienți satisfăcuți
  Specialiști
  Tratamente
  Afecțiuni acoperite